Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

De architect aan het woord

Vista Maris is één van de laatste projecten die aan het water (buitendijks) in Zeeland wordt ontwikkeld. Het bijzondere aan het project Vista Maris is natuurlijk de unieke ligging op de dijk, met aan de ene kant het natuurgebied en aan de andere kant de schitterende haven van St. Annaland (Stalland). Op zo’n bijzondere plek past een ontwerp dat recht doet aan deze locatie.

Als bouwkundig buro hebben wij een belangrijke rol gespeeld in de totstandkoming en vergunningverlening van de gemeente en wij kunnen met trots concluderen dat regelgeving en esthetiek hand-in-hand gaan bij Vista Maris. Op creatieve wijze is bijvoorbeeld de maximale hoogte van het gebouw en de tussenlichtjes schitterend verwerkt in het ontwerp. Het gebouw heeft een open karakter en aan beide kanten van elk appartement is er een gelegenheid gecreëerd om buiten te zitten. De huiselijke sfeer gecombineerd met een maritieme uitstraling, die je bijvoorbeeld terugziet in de kappen en het materiaalgebruik, zorgt ervoor dat het gebouw goed past in een havengebied. De positie op de dijk, waar het talud wordt afgewisseld met trappen heeft geleid tot een getrapte gevel.

Materialisering

Het gebouw heeft een eigentijds karakter gekregen met variatie in materiaalgebruik.Het metselwerk beneden heeft aan de jachthavenkant een andere kleur en de aluminium- en plankprofielen op de bovenverdieping benadrukken de luchtigheid en openheid van het gebouw. Door te kiezen voor glazen balustrades wordt die luchtigheid verder versterkt.

Vista Maris is één van de mooiste plekjes van Zeeland!

Neem contact op met de makelaar

Disclaimer | Webdesign Ede Memorise