Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Recreatief vastgoed

Kiezen voor een tweede huis kent vele voordelen, want vastgoed rendeert. Beleggen in vastgoed is voor veel particulieren steeds aantrekkelijker. De investering is rendabel en u plukt er direct de vruchten van. Aan recreatief vastgoed zijn vele voordelen verbonden. Zo bouwt u vermogen op, ontvangt u periodiek inkomsten uit de verhuur en geniet u van diverse belastingvoordelen.

Vista Maris is een project bij uitstek om verantwoord te beleggen in recreatief onroerend goed. Het luxe vakantiepark aan de rand van natuurgebied Nationaal Park Oosterschelde, is een unieke investeringsmogelijkheid dat direct een hoog rendement oplevert.

Sparen bij een bank levert vandaag de dag helaas niets meer op. Beleggen is dan een passend alternatief. Toch kleven er risico’s aan het werken met beleggingen. Het is daarom zaak om daar op verantwoorde wijze mee om te gaan. Kies daarom voor een verantwoorde belegging in vastgoed. Deze manier van beleggen is namelijk zeer stabiel en is telkens een goede manier gebleken om vermogen op te bouwen. Zowel het beheer als de verhuur is volledig uitbesteed aan professionele partijen. Een bijzonder interessante optie, waar u zelf weinig omkijken naar heeft. Een professionele verhuurorganisatie Welcome in Zeeland neemt u namelijk al het werk uit handen en zorgt ervoor dat uw woning optimaal verhuurd wordt. Het enige wat dan nog rest is genieten van uw investering.

Welcome in Zeeland werkt nauw samen met verschillende organisaties in de reisbranche, zowel nationaal als internationaal en is voortdurend op zoek naar een zo hoog mogelijkebezettingsgraad. Door continu te optimaliseren
zorgen wij ervoor dat u een zo hoog mogelijk rendement uit uw investering haalt. Op deze manier wordt beleggen in recreatief vastgoedniet alleen eenvoudig, maar ook heel lucratief.

U kunt overigens ook zelf 89 dagen per jaar gebruik maken van uw woning. Zo profiteert u niet alleen van het rendement, maar ook van een heerlijke tijd in Zeeland!

Neem contact op met de makelaar

Disclaimer | Webdesign Ede Memorise